• Foreldreundersøkelsen

Stiftelsen Solsikke barnehage har gjennomført foreldreundersøkelsen. I Foreldreundersøkelsen får foreldre og foresatte si sin mening om barnehagetilbudet, barnas trivsel og samarbeidet mellom hjem og barnehage.

17.01.2020 10.39
  • Livsgledebarnehage

Stiftelsen Solsikke barnehage er en Livsgledebarnehage. En Livsgledebarnehage skaper opplevelser gjennom felles aktiviteter med beboere på sykehjem. Barnehagene gjør besøk en gang i måneden eller oftere.

14.01.2020 10.37
  • Prosjekt lekegrupper

Januar skal barnehagen ha prosjektmåned. Vi skal ha lekegrupper som tema. Målet er å leke uten forstyrrelser i små grupper, der voksne er med i leken.

08.01.2020 10.12
  • Lysnisser

I november og desember skal barnehagen bli med i Lysnisseprosjektet. Der skaper barn og unge desembermagi på eget bosted. Det handler om egen påvirkningskraft, lokalt engasjement og effekten av hjertestreker.

12.11.2019 11.10
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

Barnehagen har egen båt

Vi har båt som vi bruker fra april til oktober. Vi er på mange flotte turer i skjærgården vår. Vi leter etter stranddyr, fisker og kjører tur til for eksempel Eidkilen, byen og Bærø.